25/11/11

ΚΛΕΙΝΕΙ Η ΤΕΤΡΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ

                                 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25/11/2011




Kαλησπερα φιλοι μου   τελικα  δεν τα καταφερε  εχθες  ο Ναδαλ  χανωντας ευκολα στο 3 σετ απο τον γαλλο Tsonga και   αν δεν μπορει ο  κυριος Νο 2 να παρει τετοια ματς τελικους καλυτερα να μην παιζει επαγγελματικο τεννις ας παιζει με τον θειο του   που ειναι και προπονητης του   ενταξει μπορει να γινομαι υπερβολικος αλλα  εχει γινει ρεζιλι    αυτος ο τεννιστας   και φαινεται πολυ μικρος σαν ειναι παικτης 50 αδας .Σημερα ολα κρινονται  για το ποιος θα συνεχισει το ταξιδι του στα ημιτελικα του επιβλητικου σταδιου το Ο2  Arena .Παρακατω σας παρουσιαζω τα σεναρια προκρισης για να εχετε μια πληρη εικονα .
                      Τα σεναρια  προκρισης  στο group A
Σήμερα κρίνεται το 3ο χρονικά εισιτήριο για τα ημιτελικά του ATP World Tour Finals μεταξύ Ναδάλ και Τσονγκά και αύριο οι Νόβακ Τζόκοβιτς και Τόμας Μπέρντιχ θα διεκδικήσουν την τελευταία πρόκριση στους "4" με τον Νταβίντ Φερέρ να έχει ξεφύγει στο GroupA της διοργάνωσης.

Ας δούμε τα σενάρια πρόκρισης στο GroupA τα οποία είναι πιο πολύπλοκα:


Η βαθμολογια του ομιλου :




Στη διπλή ισοβαθμία Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ (αν ο Νόλε χάσει απ'τον Τιπσάρεβιτς και ο Μπέρντιχ απ'τον Φερέρ), ο Σέρβος έχει το προβάδισμα λόγω της νίκης του στην 1η αγωνιστική επί του Τσέχου (ο Τιπσάρεβιτς αποκλείεται αυτόματα απ'την τριπλή ισοβαθμία, λόγω λιγότερων αγώνων).

Στην τριπλή ισοβαθμία, Φερέρ-Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ που θα επιτευχθεί αν ο Τζόκοβιτς κερδίσει τον Τιπσάρεβιτς και ο Μπέρντιχ τον Φερέρ με αποτέλεσμα οι τρεις τενίστες να έχουν ρεκόρ 2-1 (νίκες/ήττες) τότε ισχύει:

a) το καλύτερο ποσοστό κερδισμένων sets
b) το καλύτερο ποσοστό κερδισμένων games

Αν όλα τα παραπάνω είναι ίδια, τότε μετράει η θέση στην παγκόσμια κατάταξη, με τους Τζόκοβιτς, Φερέρ να υπερτερούν του Μπέρντιχ.

Με δεδομένο ότι ο Φερέρ έχει το απόλυτο στα σετς 4-0, έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Έτσι, το ενδιαφέρον στρέφεται στα κερδισμένα sets/games των Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ.

Αν ο Νόλε κερδίσει 2-0 σετ τον Τιπσάρεβιτς και ο Μπέρντιχ 2-0 σετ τον Φερέρ, ο Σέρβος θα έχει 4-3 και ο Τσέχος 5-3, όπου το καλύτερο ratio είναι του Μπέρντιχ και θα περάσει στα ημιτελικά ως 2ος με 1ο τον Φερέρ (4-2)

Αν ο Τζόκοβιτς κερδίσει 2-1 τον Τιπσάρεβιτς και ο Μπέρντιχ 2-0 τον Φερέρ, τότε περνάει ο Τσέχος με 5-3 έναντι 4-4 του Σέρβου.

Αν ο Τζόκοβιτς κερδίσει 2-0 τον Τιπσάρεβιτς και ο Μπέρντιχ 2-1 τον Φερέρ, τότε περνάει ο Νόλε με 4-3 έναντι 5-4 του Τσέχου.

Για σημερα προτεινω 

1 Novak djokovic (srb) vs Janko Tipsarevic (SRB) 
BARCLAYS ATP WORLD TOUR FINALS LONDON

Eκτιμηση: Noνaκ Djokovic win 2-0   1,85 x 40  lose

αναλυση:Eιναι πολυ σημαντικο  το παιχνιδι αυτο και καθοριστικο που θα δουμε αν θα δωσει το εισητηριο   για τους ημιτελικους βεβαια δεν εξαρταται  μονο απο το δικο του παιχνιδι ο σερβος Djokovic ξερει οτι μπορει να προκριθει κερδιζοντας με 2-0 σετ τον  συμπατριωτη και καλο του φιλο Tisparevic και να περιμενει ηττα του Berdych στο αλλο παιχνιδι πολυ σημαντικη μερα για τον  Djokovic και θελει μεγαλη τυχη σημερα  για να περασει  παντως το χρεος του να κερδισει με καθαρα  2-0  σετ πιστευω θα το κανει και  δεν θα μπει  εμποδιο ο  συμπατριωτης του οποτε το πιστευω αρκετα το σημειο σημερα καλη μας επιτυχια.

υ.γ . αναλογα με την εξελιξη του πρωτου παιχνιδιου πιθανον να ανεβασω και δευτερη  προταση  για  το βραδυνο παιχνιδι  σας περιμενω στο chat




add me in facebook  page:  tennistasbet

Eυχαριστουμε ολους εσας που κανετε εγγραφες στις εταιρειες με Click μεσα απο τα διαφημιστικα Βanner του blog μας.Κανοντας την εγγραφης σας μεσα απο τα Βanner του blog μας κερδιζετε το δωρο-bonus που προσφερουν οι στοιχηματικες εταιρειες και συμβαλετε αμεσα στην συντηρηση του blog μας.Αν εχετε καποια απορια στειλτε μου mail στην διευθυνση tennistasbet@yahoo.gr
                                                 

                                                       

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews