9/6/12

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ THΣ Bet-at-home ΓΙΑ ΤΟ ΕURO 2012



           bet-at-home.com


Πάρτε το μπόνους των 200 Ευρώ τώρα!

Μοναδικό, συγκλονιστικό και εξαιρετικά πολύτιμο! Η σπέσιαλ προσφορά τηςbet-at-home.com για το EURO δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη απ’ αυτή:
Τώρα σας δίνουμε μέχρι και 200 Ευρώ! Τόσο απλά.
Με αυτόν τον τρόπο είστε απόλυτα προετοιμασμένοι για το μεγαλύτερο στοιχηματικό γεγονός της χρονιάς! Θέλετε να στοιχηματίσετε; Σιγουρευτείτε όμως ότι δεν θα το χάσετε, καθώς αυτή η καταπληκτική προσφορά ισχύει μέχρι τις 20 Ιουνίου.

Πώς θα πάρετε το μπόνους EURO 2012:

  1. Καντε κλικ σε ενα  banner της  bet-at-home  απο το σαιτ μας.
  2. Καντε εγγραφη και Καταθέστε στο στοιχηματικό λογαριασμό σας.
  3. Πηγαίνετε στο μενού "Κατάθεση/Ανάληψη" και κάντε κλικ στο "Εξαργύρωση Bonus".
  4. Εισάγετε τον κωδικό μπόνους που αναφέρεται παρακάτω και τελειώσατε!
  5. Ένα επιπλέον 50% του καταβληθέντος ποσού θα πιστωθεί αμέσως στο στοιχηματικό λογαριασμό σας!


Ο κωδικός του μπόνους είναι:   EUR12
Έχετε ερωτήσεις; Χρειάζεστε κάποια βοήθεια; Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Στείλτε ένα email στο service.gr@bet-at-home.com ή επικοινωνήστε αμέσως με την ομάδα ζωντανής υποστήριξης της bet-at-home.com μέσω της ιστοσελίδας μας! Το φιλικό προσωπικό μας θα σας βοηθήσει αμέσως. 

Κάντε εγγραφή τώρα και πάρτε το αθλητικό σας μπόνους των 200 ευρω(κλικ εδω)!



Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat για άμεση εξυπηρέτηση, αλλιώς στείλτε e-mail στο tennistasbet@yahoo.gr

Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε εγγραφές στις εταιρίες με Click μέσα από τα διαφημιστικά Banner του site μας! Κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα Banner κερδίζετε το δώρο-bonus που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες και συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του site μας!


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Tennistasbet.blogspot.com, μπορούμε να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί (τυχόν) πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.

Προσοχή! να σβήνετε τα cookies όταν θέλετε να κάνετε εγγραφή σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, καθώς αν έχετε κάνει κλικ σε κάποιο άλλο banner (από άλλο site) το cookie παραμένει και η εγγραφή σας δεν θα πραγματοποιείται μέσω του Tennistasbet.blogspot.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews