12/6/12

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPORTINGBET MONO ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕURO 2012

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ SPORTINGBET   MONO ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕURO 2012

                 



                      

Η μεγάλη στιγμή για την εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου έφτασε. Απόψε το βράδυ (19:00) στo Βρότσλαβ της Πολωνίας, η γαλανόλευκη θα παλέψει απέναντι στην Τσεχία, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στα προημιτελικά του θεσμού.

 Η Sportingbet εκμεταλλευόμενη τη συγκυρία της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες της να κερδίσουν 10% επιπλέον bonus στην πρώτη σου κατάθεση, μόνο για σήμερα!

 Πιο συγκεκριμένα, η επόμενη σου κατάθεση (ελάχιστη τα €10 και μέγιστη τα €1000) θα πριμοδοτηθεί με 10% επιπλέον μπόνους μόνο για σήμερα 12 Ιουνίου 2012.

 Μη χάσεις την ευκαιρία να αυξήσεις το υπόλοιπο του λογαριασμού σου, συμμετέχοντας παράλληλα στη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

 Με εκτίμηση,

 Tennistasbet

                 




Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε εγγραφές στις εταιρίες με Click μέσα από τα διαφημιστικά Banner του site μας! Κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα Banner κερδίζετε το δώρο-bonus που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες και συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του site μας!


Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Tennistasbet.blogspot.com, μπορούμε να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί (τυχόν) πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.


Προσοχή! να σβήνετε τα cookies όταν θέλετε να κάνετε εγγραφή σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, καθώς αν έχετε κάνει κλικ σε κάποιο άλλο banner (από άλλο site) το cookie παραμένει και η εγγραφή σας δεν θα πραγματοποιείται μέσω του Tennistasbet.blogspot.com

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews