3/10/12

Προγνωστικα -Τεννις VALUE BET O SIMON



                             ΤΕΤΑΡΤΗ 03/10/2012




Janko Tipsarevic (SRB) vs Gilles Simon(FRA)


αναλυση :Ξανα αντιμετωποι οπως και πριν 6 μερες στα ημιτελικα του τουρνουα της  Bangkok αυτη την φορα για τον πρωτο γυρο του ΑTP tokyo  ο Gilles Simon ηταν νικητης στην τελευταια αναμετρηση τους κανωντας το 5-1 στις συνολικες μεταξυ τους αναμετρησεις συνεχιζουν οι εταιρειες να δινουν φαβορι τον Janko Tipsarevic  δεν εχουν αλλαξει πολλα σε 5 μερες περιπου οι συνθηκες μονο της επιφανειας αλλαζουν  οπου ειναι ανοικτη σκληρη επιφανεια πιστευω οτι  η τιμη του Gilles Simon στο 2,48 ειναι value bet  και λογω πολυ προσφατης ανετης νικης και γενικα υπερ του προιστορια απεναντι στον σερβο  οποτε αντιμετωπιζει τον simon  ο Janko Tipsarevic αντιμετωπιζει μεγαλα προβληματα οποτε πιστευω στην νικη του simon .

match :             Janko Tipsarevic (SRB) vs Gilles Simon(FRA)
Sport:                       Tennis
Category:                ATP  ΤΟΚΥΟ 1st round
Match Date:     Tεταρτη 3 Σεπτεμβριου  06:20
Pick:                Gilles Simon     
Stake:               40
Odds:               2,48@
Bookmaker:           
  
Result
Profit:lose




Grigor Dimitrov(bul) vs Juan Monaco(arg)


αναλυση :Mεγαλος νικητης του τουρνουα της Bangkok ηταν ο  Juan Monaco κανωντας ενα εκπληκτικο τουρνουα τωρα  παιζει για τον πρωτο γυρο του ΑΤP Tokyo  αντιμετωπιζωντας τον ταλαντουχο  dimitrov  σιγουρα εχει ενα δυσκολο εργο αλλα πιστευω στις ικανοτητες του Juan Monaco και στην καλη του φορμα  και ξερει πως να ξεφυγει  απο τα δυσκολα σημεια του αγωνα  εχει ενα μεγαλο πλεονεκτημα στα μεγαλα ραλλυ απεναντι στον νεαρο βουλγαρο διοτι  εχω δει οτι οταν πιεστει κανει ευκολα το λαθος απο κει και περα  ο Monaco  ξερει να παιζει πολυ καλη αμυνα και εχει πολυ καλες επιστροφες  και σιγουρα πρεπει να το εφαρμοσει στο παιχνιδι του και πιστευω οτι  μπορει να το κανει και να προκριθει στον επομενο γυρο.




match :             Grigor Dimitrov(bul) vs Juan Monaco(arg)
Sport:                       Tennis

Category:                ATP  ΤΟΚΥΟ 1st round
Match Date:     Tεταρτη 3 Σεπτεμβριου  05:00
Pick:                 Juan Monaco   
Stake:               50
Odds:               1,7@
Bookmaker:           
  
Result
Profit:WIN +35

                                 
  


Ευχαριστούμε όλους εσάς που κάνατε εγγραφές στις εταιρίες με Click μέσα από τα διαφημιστικά Banner του site μας! Κάνοντας την εγγραφή σας μέσα από τα Banner κερδίζετε το δώρο-bonus που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες και συμβάλλετε άμεσα στη συντήρηση του site μας!



 Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του chat για άμεση εξυπηρέτηση, αλλιώς στείλτε e-mail στο tennistasbet@gmail.com

Επίσης σας ενημερώνουμε ότι, εφόσον έχετε γραφτεί μέσω του Tennistasbet.blogspot.com, μπορούμε να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί (τυχόν) πρόβλημα που μπορεί να προκύψει.


Προσοχή! να σβήνετε τα cookies όταν θέλετε να κάνετε εγγραφή σε κάποια εταιρία μέσω του site μας, καθώς αν έχετε κάνει κλικ σε κάποιο άλλο banner (από άλλο site) το cookie παραμένει και η εγγραφή σας δεν θα πραγματοποιείται μέσω του Tennistasbet.blogspot.com


 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews