14/11/11

ΑΝΑΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ATP WORLD TOUR FINALS






Tην κλήρωση των δύο ομίλων την Τρίτη (15/11), θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη έναρξη του ATP WORLD TOUR FINALS την Κυριακή (20/11). Οι 8 κορυφαίοι της σεζόν θα παλέψουν για το βαρύτιμο τρόπαιο στο σπουδαίο ραντεβού που κλείνει παραδοσιακά την αγωνιστική σεζόν στο tour της ATP. 



1-Νόβακ Τζόκοβιτς, 2-Ράφαελ Ναδάλ, 3-Άντι Μάρει, 4-Ρότζερ Φέντερερ, 5-Νταβίντ Φερέρ, 6-Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, 7-Τόμας Μπέρντιχ και 8-Μάρντι Φις!

Αυτοί είναι οι 8 τενίστες που ξεχώρισαν τη φετινή χρονιά και θα ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στην εντυπωσιακή Ο2 Αrena του Λονδίνου, με φόντο το τίτλο στο λεγόμενο "5ο Grand Slam" της σεζόν.

Ο πρωταθλητής σε Australian Open, Wimbledon και US Open, Νόβακ Τζόκοβιτς θα τοποθετηθεί επικεφαλής στο Group A με τον νικητή του Roland Garros, Ράφαελ Ναδάλ να ηγείται στο Group B.

Τα νούμερα 3-4, 5-6 και 7-8 θα τοποθετηθούν σε διαφορετικούς ομίλους οπότε θα αποφευχθεί συνάντηση Φέντερερ-Μάρει στο round robin, όπως συνέβαινε τα δύο τελευταία χρόνια.

Οι τενίστες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις των δύο γκρουπς, θα προκριθούν στα ημιτελικά και θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σταυρωτά (ο 1ος του Group A με το 2ο του Group B και ο 2ος του Group A με τον 1ο του GroupB).

Τα κριτήρια πρόκρισης στα ημιτελικά σε περίπτωση διπλής ισοβαθμίας, είναι τα εξής:
1. οι περισσότερες νίκες στους ομίλους
2. τα περισσότερα παιχνίδια
3. το μεταξύ τους αποτέλεσμα

Σε περίπτωση τριπλής ισοβαθμίας:

1. μεγαλύτερο ποσοστό κερδισμένων sets

2. μεγαλύτερο ποσοστό κερδισμένων games

Με τους Νόβακ Τζόκοβιτς και Μάρντι Φις να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού (ώμο και δικέφαλο αντίστοιχα), ο πρώτος αναπληρωματικός είναι ο Γιάνκο Τιπσάρεβιτς και ο δεύτερος ο Νίκολας Αλμάγκρο. Οι δυο τελευταίοι, ανεξαρτήτου αν αγωνιστούν ή όχι, θα πάρουν 70,000 δολάρια για την παρουσία τους και μόνο στις εξέδρες.

Ο Φέντερερ κατέκτησε πέρυσι το τουρνουά αήττητος και έφυγε απ'το Λονδίνο με 1,63εκ. δολάρια και 1500 βαθμούς, νικώντας τον επίσης αήττητο μέχρι εκείνη την ημέρα, Ράφαελ Ναδάλ στον τελικό.

Τo prize money παρέμεινε το ίδιο και φέτος.
ATP Rankings Points (Singles & Doubles)

Round-robin match win 200
Semi-final win 400
Final win 500
Undefeated champion 1500




Singles Prize Money

Alternate $70,000
Participation Fee $120,000
Round-robin match win $120,000
Semi-final match win $380,000
Final win $770,000
Undefeated champion $1,630,000


πηγη:tennis24





add me in facebook  page : tennistasbet


Eυχαριστουμε ολους εσας που κανετε εγγραφες στις εταιρειες με Click μεσα απο τα διαφημιστικα Βanner του blog μας.Κανοντας την εγγραφης σας μεσα απο τα Βanner του blog μας κερδιζετε το δωρο-bonus που προσφερουν οι στοιχηματικες εταιρειες και συμβαλετε αμεσα στην συντηρηση του blog μας.Αν εχετε καποια απορια στειλτε μου mail στην διευθυνση tennistasbet@yahoo.gr
                                                 

                                                       




 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews