15/11/11

ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ

ΤΡΙΤΗ 15/11/2011
                                                                                                          







Ράφαελ Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ θα συνεχίσουν το σπουδαιότερο rivalry στην ιστορία του τένις, διασταυρώνοντας τα ξίφη τους στη φάση των ομίλων του Barclays ATP World Tour Finals, μετά τη σημερινή κλήρωση της διοργάνωσης. Μαζί τους στο GroupB οι Τσονγκά και Φις. Όμιλος φωτιά ο Α, με Τζόκοβιτς, Μάρει, Φερέρ και Μπέρντιχ!

Group A
1-Novak Djokovic (Serbia)
3-Andy Murray (Great Britain)
5-David Ferrer (Spain)
7-Tomas Berdych (Czech Republic)

Group B
2-Rafa Nadal (Spain)
4-Roger Federer (Switzerland)
6-Jo-Wilfried Tsonga (France)
8-Mardy Fis (U.S)

Αυτά είναι τα δύο μεγάλα γκρουπ του σπουδαίου τουρνουά που θα διεξαχθεί 20-27 Νοεμβρίου στην εντυπωσιακή O2 Arena και το οποίο θα βάλει το καλύτερο τέλος σε μια συναρπαστική σεζόν στο tour της ATP.

Η κλήρωση ικανοποίησε το αίτημα της συντριπτικής πλειοψηφίας των φίλων του αθλήματος, στέλνοντας τον Ρότζερ Φέντερερ στο GroupB στο οποίο ήταν επικεφαλής ο Ράφαελ Ναδάλ και έτσι οι δύο "αιώνιοι" του παγκοσμίου τένις θα συναντηθούν για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων Masters Cup διοργάνωσης, χωρίς να αποκλείεται βέβαια το ιδανικό σενάριο να αγωνιστούν δύο φορές μέσα σε μια εβδομάδα: στους ομίλους και στον μεγάλο τελικό!

Ο Ρότζερ Φέντερερ πέρυσι κατέκτησε αήττητος το γκλάμουρ τουρνουά των 8 καλύτερων τενιστών, νικώντας μάλιστα στον τελικό τον εξαντλημένο Ράφαελ Ναδάλ στα τρία σετς.

Φέτος, ο Ισπανός έρχεται ξεκούραστος μετά το μεγάλο διάλειμμα και φαίνεται αποφασισμένος να πάρει εκδίκηση, προσθέτοντας στη συλλογή του το μοναδικό μεγάλο τρόπαιο που λείπει απ'την τροπαιοθήκη του.

Μαζί τους στο GroupΒ θα είναι και οι Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά, τον οποίον ο Φέντερερ κέρδισε την περασμένη Κυριακή στον τελικό του Paris Masters και ο αμφιβόλου, αγωνιστικής κατάστασης, Μάρντι Φις ο οποίος αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στον αριστερό δικέφαλο και είναι άγνωστο το πως θα παρουσιαστεί.

Όλα ανοιχτά φαντάζουν στο πολύ πιο αμφίρροπο GroupA με τους Τζόκοβιτς και Μάρει να δείχνουν φαβορί για την κατάληψη των δύο πρώτων θέσεων, ωστόσο οι Τόμας Μπέρντιχ και Νταβίντ Φερέρ είναι πολύ δυνατοί και ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχοντας αποδείξει ότι μπορούν να κάνουν μεγάλες ζημιές στους λεγόμενους "μεγάλους".

Ο Μπέρντιχ ήταν αυτός που έβαλε τέλος στο σερί 17 νικών του Μάρει στο Παρίσι την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η κατάσταση του Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από τον προημιτελικό του Paris Masters, λόγω του γνωστού προβλήματος στον δεξί ώμο.

Την 1η ημέρα, Κυριακή 20 Νοεμβρίου, θα ξεκινήσει το GroupA με τους αγώνες Τζόκοβιτς-Μπέρντιχ και Μάρει-Φερέρ ενώ τη Δευτέρα θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες του GroupB: Ναδάλ-Φις, Φέντερερ-Τσονγκά!

Το πρόγραμμα των 8 ημερών
Day 1: Djokovic vs Berdych, Murray vs Ferrer
Day 2: Nadal vs Fish, Federer vs Tsonga
Day 3: Group A winners play each other, Group A losers play each other
Day 4: Groub B winners play each other, Group B losers play each other
Day 5: Group A players play the player they haven't yet played in their group
Day 6: Group B players play the player they haven't yet played in their group
Day 7: Winner of Group A plays the Runner Up of Group B, Winner of Group B plays the Runner Up of Group A.
Day 8: Winners of the matches on Day 7 play


πηγη:tennis24


Eυχαριστουμε ολους εσας που κανετε εγγραφες στις εταιρειες με Click μεσα απο τα διαφημιστικα Βanner του blog μας.Κανοντας την εγγραφης σας μεσα απο τα Βanner του blog μας κερδιζετε το δωρο-bonus που προσφερουν οι στοιχηματικες εταιρειες και συμβαλετε αμεσα στην συντηρηση του blog μας.Αν εχετε καποια απορια στειλτε μου mail στην διευθυνση tennistasbet@yahoo.gr
                                                 

                                                       

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews